Když už Boss, co třeba tu Ma Vie?
Hoolinkah ji popisovala ve svém článku jako nekonfliktní líbivku... ![]()
...s tím souhlasím.
To ale asi nebude úplně líbivka obecná
...
Tu jsem ještě nezkoušela. Shodou okolností se dneska dostanu do Fannu, tak ji vyzkouším. Děkuju za tip!
...pak i Signorina Salvatore Ferragamo,
ale jedině EdP,
a možná i jeho
Eleganza...
Myslím, že tu Calypso bys klidně mohla, Reveal určitě ne, z těch dvou LPRN ani jednu. Z Byreda by podle mě k tobě šla jen Seven Veils, ale tu už jsi měla a pak ještě možná Bullion, který je teď na parfums i na elninu vyprodaný.
Ale co bys podle mě určitě neměla vynechat, tak to je ta nová Fordova Noir pour Femme, pokud jsi ještě nezkoušela. Zrovna ve čtvrtek jsem ji znovu zkoušela v Douglasu a ach, jak ta se krásně gurmánsky teď v tom chladnějším počasí rozvoněla
(perník s čokoládou a kandovaným pomerančem). Úplná změna oproti září, kdy jsem ji zkoušela poprvé.
Jo a myslím, že by ti mohla sedět i ta Decadence od Marca Jacobse. Zkus, až ti zkříží cestu Sephora. Už ji tam mají k vyzkoušení.
Vendulko,
děkuju...![]()
...já VÍM, že by mi Noir Pour Femme šla.!,
jsem skoro šílená z toho, že ji na parfums mají zobrazenou, ale ne skladem...
Vzala bych ji naslepo...
Prosím, kolik stojí v tom Douglas.?
A ještě - co vůnê od Bois 1920?
...třeba taková Le Voluttuouse Notturno Fiorentino mě hodně láká...
Decadence mě nezaujala, už jsem zkusila...
Je ale pravda, že spolu s asi deseti dalšími vůněmi...
Takže jí dám ještě šanci![]()
Wendulka má pravdu, ale mám jedinou výhradu: LPRN v koncentraci EdT bys nosit mohla, ovšem spíš jako odpočinkovou líbivku. Když se ale podívám na tvoji současnou poličku, tak vedle Coco a Narcisso by působila jako z jiné planety.
...to je ono.!
Ano, "odpočinková libivka", to je ten výraz, to potřebuju,
právě proto, co mám na poličce...
Proto mě láká Amyris Maison FK
Satin Doll Ys Uzac
(obě vůně jsou na mně typově jako Coco Mademoiselle, ta se mi libí moc, citim se v ní dobře, ale má ji moje sestra, a chci něco jiného...)
LPRN EdT by tedy event. šla...
Moc děkuji...!
![]()
Tak Ma Vie je ze začátku echt kaktusový džus, mojí oblíbené frézie jsem se v žádné fázi vůbec nedočkala. Výdrž bohužel žalostná, po hodině na kůži zbyl jen závan čehosi, jako když mám ruce od jaru po nádobí. Tak bohužel. Docela mě překvapilo, že ve Fannu ji mají označenou jako jedničku v top prodávaných vůních. Pro mě to úplně líbivka není, a to jsem velkou milovnicí oblíbených davovek jako jsou např. Eclat d' Arpége či Bright Crystal. Když už jsem byla u stojanu Hugo Bosse, vyzkoušela jsem po letech Boss Woman (můj první parfém za první výplatu
) a ještě Boss Femme a líbily se mi obě víc než Ma Vie, výdrž taktéž nesrovnatelně lepší.
No, takže jsem stále na začátku, nevím kterou
.
Kup si teď Boss Femme nebo Woman a po čase se zase vrátíš k Eclat nebo B.C. (soudím podle sebe, když chci líbivku - stejně tak jednou do roka si ten Eclat prostě koupit musím...srdcovka je zkrátka srdcovka).
A co Gucci Eau de Parfum II ( ta růžová kostka) ?
Dost líbivá a dle mého i nekonfliktní a navíc za slušnou cenu.
Zatím se nejvíc přikláním k Boss Femme. A máš pravdu, Eclat používám snad 8 let a vychází to tak na jeden 100ml flakon ročně
. Tu musím doma mít. Sahám po ní vždycky, když nevím co bych. Fůra komplimentů na ní. Volím ji často i do práce, páč mám v práci dost kritické kolegy
(open space s cca 50 lidmi, z toho 90% chlapů). Nelibě nesou hlavně Coco Mademoiselle
.
Náťa66:
Gucci edp II jsem roky nezkoušela, ale vím, že se mi líbila a patřila určitě k těm líbivým.
No pravda, Marc Jabobs není Ford
.
Ty jo, přesnou cenu si nepamatuju, ale mám pocit, že u té stovky to bylo něco kolem 3500 Kč, takže ten rozdíl dělá jen necelé tři stovky
. Škoda, že tu Noir pour Femme nemají ještě ve svém online e-shopu, tam by se dala využít ta 25% sleva. Anebo doufat, že se elnino pochlapí
a naskladní ji za lepší cenu.
Hihi, máš štěstí, zrovna Le Voluttuouse Notturno Fiorentino měli jako jedinou od Bois 1920 během té jejich poslední niche-parfum tour ve Florentinu, takže jsem zkoušela. Příjemná vanilková vůně, taková vzdušná, že by se dala nosit i v létě. Jo, tu bych za odpočinkovou líbivku označila
, ale ta toaletka LPRN mě nebere ani v tomhle ohledu. To už mi přijdou lepší vůně Kenzo jako Flower nebo L´Eau Par Kenzo Indigo. Jenže je mi jasné, že ty jsi už měla několikrát a chtěla bys něco nového
. No v tom mainstreamu je to těžký, ale za povedenou odpočinkovou líbivku na úrovni Coco Mademoiselle, která voní i na mně, bych označila třeba Ricci Ricci (Nina Ricci).
...vyčerpávající odpověď, děkuji!![]()
![]()
Ninu Ricci nepovažuji za značku, resp. jsou to na můj vkus spíše levné/nic moc vůně, takové na úrovni Guess...
Já objevila Noir Pour Femme na českém netu. Cena dobrá, ale množství za tu cenu je pro mě asi legrační, i když jako zkoušku...
Takže zase nevíííím...
Nejsem normální.
Potřebuju Forda a ještě něco...
Ach já hamižná...
Děkuji...![]()
Nevím, jak voní, ale když píšeš o LPRN, dámy chválily Couture ...
Tak tahle drsná bych v tom příměru já nebyla
, měla jsem flakon L`Air du Temps ještě před reformulací, to byla skvělá vůně. Každopádně uznávám, že to, co v současnosti produkují, není žádná sláva, ale ta Ricci Ricci mi přijde takovou čestnou výjimkou podobně jako Love Chloe Eau Intense.
Jo, já koukala, že na parfemy-premier už mají i tu stovku za 2679 Kč. To už jde http://www.parfemy-premier.cz/tom-ford/noir-pour-femme-edp_460736.html . Na parfumstar dokonce za 2490 Kč. Na parfemy-premier už jsem objednávala, ti jsou v pohodě, parfumstar je, myslím, jeden z mnoha těch partnerských obchodů, protože obchodní podmínky i odběrní místo v Praze mají identické, takže by to mělo být v pohodě.
No je to lepší cena než ta padesátka s tou hydratační emulzí, co se dnes objevila na elninu, ale tak je to na tobě, jestli si chceš dopřát slepákový adrenalin
.
Mirka: Jo, LPRN Couture je dobrá a i líp drží než ty dvoje šatičky, na které se před tím Miru ptala, ale nevím, jak jí sedí.
Prosím o radu - chcela by som si kúpiť "zimnú" vôňu, neviem však, čo by mi sadlo, podľa čoho hľadať. Nemám príležitosť chodiť do parfumérie, raz za čas skončím maximálne tak v krajskom meste vo Fanne, tak nemám prehľad...ale brúsim si zuby na predvianočnú návštevu obchodu 1907 v Bratislave...
Chcela by som niečo elegantné, nie príliš extravagantné, hrejivé, kľudne drahšie, vhodné do open office.
Aktuálne sa najviac voniam s Gypsy Water, milujem Tardes, na špeciálne príležitosti Lyric, kedysi som veľa používala Jaipur Saphir a milovala som Theoremu.
Nemám rada tuberózu, ľaliu, orgován, kožu, skrátka opojné kvetinové a kožené vône.
Nemáte nejaký tip?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.