Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. února 2016 18:39
Reakce na Miru:

ty mi dáváš.... chacha, když čtu tvoje popisy, jdu udělat banku a pořídím si všechny,,,, teda až na  Soavissimu, tu nee.

Versilia Aurum... ta cena už je na mě moc, radši ani nebudu zkoušet, co kdyby se mi líbila

Gardenii zkusím, i když jasmín, růže ?... mno, záleží, jak je to poskládané

tubereuse 1-3 jsem zkoušela kdysi, musím zkusit znovu... hm, tam by to možná vypadalo nadějně

děkuji mockrát, tak jsem si rozšířila seznam, popravdě, potřebovala bych povel : Náťo kup si to a to. 

Online Miru
16230 příspěvků moje polička 29. února 2016 18:42
Reakce na náťa66:

...člověk si má, musí dělat radosti

Menší nebo větší, to je jedno, a je to relativní, ta velikost...

(zrovna dneska jsem tohle téma v práci zas probírala s jednou kolegyní, měla dilema kvůli bundičce...)

Omluva za OT

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. února 2016 18:45
Reakce na Miru:

jasně, chci si dělat radiost, ale s rozmyslem.... nějak  jsem přes zimu zmoudřela

V každém případě děkuji, holky, jen tak dál  a já se z toho hledání zblázním ( bude to ale krásné zbláznění)

Offline zdensy
1129 příspěvků moje polička 29. února 2016 22:31
Reakce na náťa66:

Sacrebleu

Gardenia Micallef

Offline andry spravce
2902 příspěvků moje polička 03. března 2016 18:13

poslední dobou mám náladu na něco "temnějšího", ovšem co ještě unesu... s tím, že kadidlo a kůži špatně snáším. nemusí to být něco, co neznám, spíš tak inspirace, co bych si třeba mohla připomenout...

Accord Oud? Iris Silver Mist? ...

Online slniecko admin
19339 příspěvků moje polička 03. března 2016 18:23
Reakce na andry:

Micallef Avant Garde?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 04. března 2016 19:19
Reakce na andry:

Ford?

Accord Oud jsem chvíli zvažovala, ovšem na mě se složky poskládají tak, že je z toho cigaretový vetiver, není vůbec sladký a je vyloženě pánský. Posledně jsem ho zkoušela v ne úplně dobré kondici (mojí) a skoro jsem ho nevydýchala.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. března 2016 22:13
Reakce na andry:

S Iris Silver Mist ještě trochu počkej, než bude opravdu jaro, tak patnáct stupňů. Teď by ještě nemusela vyznít úplně dobře.

Já myslím, že Accord Oud si chceš připomenout. A když už u toho budeš, klidně i Oud Immortel, Bullion, tím pádem i Chambre Noire (Olfactive Studio), potom L´Osseiau de Nuit, Black Amber (Agonist), Paestum Rose, Ambrarem (Histoires de Parfums), Fourreau Noir, Relique d´Amour (Oriza L. Legrand).

No a z toho, co neznáš, zkus schválně "temnější" Metal Hurlant, ať je sranda. Ale jinak si myslím, že bys z novinek mohla chtít zkusit od Atelier Cologne Encens Jinhae a Tobacco Nuit.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 10:48

vzhedem k tomu, že je mi čím dál hůř a hůř ( nějakej bacil), potřebuju nějakou hodně jarní vůni, klidně něco "obyčejnýho" , pořád mi v hlavě  běhá 19 Poudré, ale ta houby vydrží.... prostě něco v tomto stylu....

tak testuji Voyage na jedné ruce a na druhé Faubourg EDT ! a líbí se mi obě...( přitom jsem donedávna 24 F verzi EDT zavrhovala)

Offline andry spravce
2902 příspěvků moje polička 20. března 2016 11:26
Reakce na náťa66:

no raději počkej, až se uzdravíš, možná se pak budeš divit...

Online Miru
16230 příspěvků moje polička 20. března 2016 11:39
Reakce na náťa66:

Chance EdT

No.19 EdT

Prada Infusion d´Iris

Elie Saab L´Eau Couture

Narciso EdT 2015

Balenciaga Paris

Allegro con Brio

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 14:33
Reakce na Miru:

Tak si objednám přece jen 19 Poudré, na El Ninu mě vyjde na nějakých 1430,-... navíc musím vyzvednout zítra, do konce týdne se už nehnu z domova, a tak dlouho nevydržím čekat

Nad Chance jsem uvažovala, ale za ty prachy teda rozhodně ne!, Prada nic moc, měla jsem, Saab- pomerančový květ, který nepřekousnu.....

no do večera to ještě promyslím...

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 20. března 2016 15:41
Reakce na náťa66:

Tak si objednám přece jen 19 Poudré, na El Ninu mě vyjde na nějakých 1430,-... navíc musím vyzvednout zítra, do konce týdne se už nehnu z domova, a tak dlouho nevydržím čekat

Nad Chance jsem uvažovala, ale za ty prachy teda rozhodně ne!, Prada nic moc, měla jsem, Saab- pomerančový květ, který nepřekousnu.....

no do večera to ještě promyslím...

Teda to koukám, Voyage, 24F, 19 Poudré a Chance? Náťa zešílela! Vždyť jsi ještě před chvílí potřebovala opulentní kytky! Já myslím, že první potřebuješ paralen a pak se teprve rozhodnout, co dál. 

Online Miru
16230 příspěvků moje polička 20. března 2016 16:27
Reakce na dynda:

...nene, ona je normální

Ten její stav dobře znám

To je stav, kdy by člověk potřeboval tak kolem pěti osmi flakonů najednou, 

každou trochu jinou, minimálně víc jak dvě hodně čerstvé,

a minimálně čtyři úplně jiné, než obvykle nosí.

...a včera bylo pozdě...

(tenhle stav je nejmarkantnější právě na jaře)

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 20. března 2016 16:37
Reakce na Miru:

...nene, ona je normální

Ten její stav dobře znám

To je stav, kdy by člověk potřeboval tak kolem pěti osmi flakonů najednou, 

každou trochu jinou, minimálně víc jak dvě hodně čerstvé,

a minimálně čtyři úplně jiné, než obvykle nosí.

...a včera bylo pozdě...

(tenhle stav je nejmarkantnější právě na jaře)

No vzhledem k tomu, že jsem si právě objednala několik řasenek a rtěnek, už raději nic neříkám. Jsem ráda, že z parémů už mám všechno a nic nepotřebuju... Jenom možná ten French Kiss :-( 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 16:41
Reakce na Miru:

alespoň někdo mě chápe... ostatní jsou tak.... disciplinovaní.

Ano potřebuji z každé škatulky něco, ale bohužel to z finančních důvodů nemohu naložit všechno na náklaďák a odvézt domů, musím se takhle trápit a přemýšlet a kombinovat...

Navíc mi něco jiného voní ráno, něco jiného odpoledne.... hm, nemám ráda stereotyp

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 16:43
Reakce na dynda:

No vidíš, tak mlč !

A jaký řasenky ? Napiš to do řasenek, to nás taky moc zajímá, a rtěnky taky

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 20. března 2016 17:05
Reakce na náťa66:

No vidíš, tak mlč !

A jaký řasenky ? Napiš to do řasenek, to nás taky moc zajímá, a rtěnky taky

To ani nestojí za řeč, Kiss Kiss rtěnka ve dvou odstínech, které nosím a potřebuju do zásoby (369 a 322) a malá balení řasenek na vyzkoušení, hodně je střídám, jak mě začnou pálit oči, vyhazuju a beru novou. Tak si myslím, že by mi menší balení mohla vyhovovat, že je alespoň spotřebuju.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 20. března 2016 17:25
Reakce na dynda:

jen nebuď skromná, gerléní rtěnky ! A drží ?

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 22. března 2016 14:44
Reakce na náťa66:

jen nebuď skromná, gerléní rtěnky ! A drží ?

Já je mám ráda, drží podle mého dobře. Akorát nemám moc srovnání, protože jiné vlastně nenosím (mám Kiss Kiss, automatické i jednu se zrcátkem). Jsou příjemné, nevysušují a barvy jsou pěkné.