Tak Betty tahle Lacoste byla vždycky pěkná, stejně jako její dámská varianta.
A jak psala Fleur, výborná vůně pro mladého gentlemana je L'Eau par Kenzo. Super poměr ceny a dobré kvality, navíc má i krásný flakón.
Tak Betty tahle Lacoste byla vždycky pěkná, stejně jako její dámská varianta.
A jak psala Fleur, výborná vůně pro mladého gentlemana je L'Eau par Kenzo. Super poměr ceny a dobré kvality, navíc má i krásný flakón.
Tak mám zase dilema. Zvažuji nákup 2 slepáků. Do výběru se dostaly vůně od F. Bianchi. Jsem asi rozhodnuta koupit Angel's Dust, docela dlouho mi díky recenzím leží v hlavě, a dřív mne zaujala Sex and the Sea (díky názvu a slaměnce). Přečetla jsem si teď dost recenzí, a až na pár výjimek jsou všechny vůně od F. Bianchi hodnoceny kladně. Takže mi to zase zamíchalo žebříčkem. Které 2 vůně by jste vybraly vy? A ještě často se zmiňuje že spousta jejích vůní jsou si navzájem v určitých aspektech docela i podobné
, tak bych chtěla aby se ty vůně i trochu odlišovaly.
33lejaby znas jeji vune? Ktere se ti libi? Mas nejake?
Starsi jsou vice zajimave a vice zivocisne nez ty nove a ano, maji dost stycnych bodu mezi sebou. Angel's Dust a Sex and the Sea jsou dost rozdilne. Vlastne SS je podobna jen jeji variaci Neroli.
Jedinou vůni kterou znám a měla jsem je Under my skin. O Angel's Dust přemýšlím už dlouho, předpokládám že především bude kosatcová, čímž by se mi mohla líbit.
33lejaby vetsina vuni od FB obsahuje jeji typicke kosatcove maslo. Angel's Dust neni typicka kosatcovka typu Chanel, Prada.
33lejaby Velmi pěkná kosatcovka od FB byla limitka a už ji pravděpodobně neseženeš ani přeprodejem od soukromníků - Cuir Soyeux.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.