Jakou vůni pro mě.?

01. ledna 2015 09:25
Offline Mitzi admin
1456 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 17:02

Tak Betty tahle Lacoste byla vždycky pěkná, stejně jako její dámská varianta.

A jak psala Fleur, výborná vůně pro mladého gentlemana je L'Eau par Kenzo. Super poměr ceny a dobré kvality, navíc má i krásný flakón.

Offline 33lejaby
652 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 11:23

Tak mám zase dilema. Zvažuji nákup 2 slepáků. Do výběru se dostaly vůně od F. Bianchi. Jsem asi rozhodnuta koupit Angel's Dust, docela dlouho mi díky recenzím leží v hlavě, a dřív mne zaujala Sex and the Sea (díky názvu a slaměnce). Přečetla jsem si teď dost recenzí, a až na pár výjimek jsou všechny vůně od F. Bianchi hodnoceny kladně. Takže mi to zase zamíchalo žebříčkem. Které 2 vůně by jste vybraly vy? A ještě často se zmiňuje že spousta jejích vůní jsou si navzájem v určitých aspektech docela i podobné , tak bych chtěla aby se ty vůně i trochu odlišovaly.

Offline andry spravce
2900 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 12:24

33lejaby znas jeji vune? Ktere se ti libi? Mas nejake?

Starsi jsou vice zajimave a vice zivocisne nez ty nove a ano, maji dost stycnych bodu mezi sebou. Angel's Dust a Sex and the Sea jsou dost rozdilne. Vlastne SS je podobna jen jeji variaci Neroli.

Offline 33lejaby
652 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 12:49

andry 

Jedinou vůni kterou znám a měla jsem je Under my skin.  O Angel's Dust přemýšlím už dlouho, předpokládám že především bude kosatcová, čímž by se mi mohla líbit. 

Offline andry spravce
2900 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 14:17

33lejaby vetsina vuni od FB obsahuje jeji typicke kosatcove maslo. Angel's Dust neni typicka kosatcovka typu Chanel, Prada.

Offline Korsičanka blogger
13327 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 14:48

33lejaby Velmi pěkná kosatcovka od FB byla limitka a už ji pravděpodobně neseženeš ani přeprodejem od soukromníků - Cuir Soyeux.

Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 15:27

33lejaby 

...chceš hezkou kosatcovku?

Iris Perle Les Indemodables