Miru píšu si. Mám pocit, že jsem ji zkoušela a že ta by jí mohla sedět.
Jakou vůni pro mě.?
Když už pujde vyzkoušet Ébene Fumé, tak ať zkusí i novou Cafe Rose (pokud se jí líbil klasická Narciso Rodriguez, tak by to mohla být trefa).
Fleur Miru Sehnatelný je občas na parfumdreams, ale drahý, no.
on sa ešte vyrába
? Som ho už oplakala....
slniecko Já se tam teď koukala a není ani tam ani u Guerlaina, tak asi máš pravdu, už ho opravdu neseženeme. Leda na parfumo, kdyby někdo potřeboval penízky a nabídl ho.
Mmch Tauerova novinka se tam občas mihne. Sice za nehoráznou cenu, ale mrkni. A jen vzorek za 23 Euro jsem viděla na Essenza-Nobile.
Korsičanka Keď Essenza Nobile neverím ani nos medzi očami...myslím, že tu boli ponosy, že nemali ponúkaný tovar a potom peniaze vracaly....pomaly a neochotne. Ale možno si len zle pamätám. Takže niečo bežne v ponuke by som si asi trúfla, ale ťažko zohnateľnú limitku.....neviem.
Ale už mááám....pššššt....![]()
Prosím o radu, nedokážu se rozhodnout: Dama Bianca od Xerjoff nebo Iperborea Lorenzo Villoresi? Vím, že každá je jiná, přesto... poraďte mi, kterou koupit... Mohu jenom jednu :-(
Tana1112 Dama Bianca ![]()
Taky mám problém se rozhodnout. Reine de Nuit, nebo Radical Rose?
TyanaReine de Nuit ![]()
Radical Rose je také dobrá, ale mnohem víc lineární a hrozí, že se rychleji omrzí.
Korsičanka A ja som veľmi rada, že Ťa omrzela![]()
ja si ju užívam a mňa teda nikdy neomrzí, myslím, že ju budem chcieť mať ešte dlho na poličke.
Ruža ako stvorená pre mňa
Daridari
To mě těší:)
Fleur Korsičanka Díky ![]()
Ahoj, jsem tu nová, ale zkusím tohle téma oživit - blíží se Vánoce a hledám pánskou vůni pro mladé gentlemany. Napadlo mě, že bych svým synům koupila pořádnou vůni jako dárek. Já osobně jsem spíš na těžké, syté parfémy, takže vůbec netuším, co teď "letí" v pánských vůních. Klukům je 17 a 20 let, taneční a maturáky jsou v plném proudu... Měla bych pro ně představu nějakou svěží pánskou n. unisex vůni a ráda si nechám poradit. Díky ![]()
vicc v lete leteli citrusovky a teraz také ľahké nasládle vodičky. Sama som prekvapená, že je to pekné, ešte pred desaťročím by som také vône považovala za dámske. Rôzne ľahké vanilky napríklad.
vicc mně se teď z novinek docela líbil ten nový žlutý Versace, ale na mém synkovi jsem ho nezkoušela.
Ona ta parfémová timeline mého syna je úsměvná, když nepočítám nějakou tu Ferrari v 11 letech, tak si rovnou oblíbil Eau Sauvage (klasiku ze 60. let), má rád i Davidoff Cool Water, chválil bleděmodrý Versace. No a teď ke dvacetinám si přál Bleu de Chanel. Má vkus ![]()
slniecko připojím se, mohla bys být prosím konkrétnější? Já pro vnuky 19 a 15.
Tak Betty blbe je, že ja mam prehľad skôr v nikovkách a odpozorované v bratislavských niche parfumériach. A nie som si istá, či toto sú sumy, ktoré bežne clovek dá pre tínedžerov, toto su decka z majetnejších rodín, alebo si našetrili. Ale keď napíšem typy vôní, tak sa z toho asi dá nejako odvodit nieco z mainstreanu dúfam.
Takze v prvom rade, na tiktoku fičí Xerjoff. Takže v lete bol modlou Erba Pura a teraz Naxos.
Inak v lete fičali Bergamusk a jedna taka morska, obe od Orto Parisi, teraz také jemne sladké vodičky od Profumum Roma - Acqua Zucchero, Dolce Acqua a podobne.
No a ešte Kirké od Terenzi, lebo tú nosí nejaký futbalista. A tým padom aj oné červené ovocie.
A totálnou modlou je "modrý Louis Vuitton", pre ktory sa chodí do Viedne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje