Jo, je za dobrý peníz. Na jedenklik.cz mají 25ml za 71,-Kč - to můžu risknout i naslepo
.
Jakou vůni pro mě.?
Fakt? Hledala jsem ji právě kvůli Tobě tady na eshopech, a nikde ji neměli... tak jsem to přehlédla. Určitě zkus!
Jerry, ty jako jedna z mála se mnou sneseš Light Blue
, určitě budeš znát i její odnož Dreaming in Portofino. Co na ní říkáš? Já jsem včera zjistila, že můj vzorek už je lehce zkažený, takže hodnotit ji nemůžu, ale pamatuju si, že se mi líbila. Na elninu mají za dobrou cenu tester.
Nee?? No vidíš to, koupila bych si jinou.
Ta klasická je dost pánská - i na mě ![]()
.... jsem si právě říkala ![]()
Chci svěží vůni, vůni citrusů a čistoty.
tak to mi z toho vychází ta Body tender. maji jí ve všech parfumerkách a na netu byly testery s víčkem za pár korun.
Chceš poslat vzorek?
4711 mám malinkatou. je docela dost rozmarýnová a citrusová (čistý vychlazený citron s nastrouhanou kůrou), ale prd vydrží
Té se trochu bojím, protože Burberry Body se mi nelíbila a houpala mi žaludkem. ![]()
Light Blue Dreaming in Portofino se mi líbí ještě víc než klasická L.B.
Jestli se ti líbila, tak neváhej - jako letní osvěžovadlo je výborná.
Díky za tip, někde ji vzykouším... Měla jsem Flower Essentiel, ale byla taková slabá (ale používala jsem ji v zimě), pak ještě Flower Oriental - ta byla docela dobrá, ale nosila jsem ji taky v zimě a postupem času mi moc neseděla. V létě jsem Flower snad nikdy nezkoušela, ani nevím proč, přiška mi možná maličko dusivá. Ale třeba ji budu vnímat jinak. Pořád mi vrtá hlavou L'Aimant, pak taky Truth or Dare, ale ani jednu neznám.
Svěží vůně citrusů a čistoty - a co třeba od Yves Rocher Neroli? Já ji pouívám právě jako osvěžovadlo do horka. Není ani drahá.
A co Tuscan Soul? Přiměřeně citrusová (bergamot), osvěžující, s lehkou fíkovou stopou, sušené byliny...
Tuscan Soul jsem měla sprchový gel a připadala mi trochu pánská, nebo minimálně unisexová.
...je to všechno spíše sladší, ale líbivé, příjemné, osvěžující:
Jour Pour Femme Hugo Boss
Acqua di Gioia Armani, event. odnože
Si Belle Chloé
Ivoire Balmain 2012
Paris Balenciaga
Elie Saab L' Eau Couture
Jour jsem zkoušela, byla během chvíle fuč. Ostatní si prolustruju. Děkuju!
Jakou vůni pro mě zítra ?
Kdyby jste ráno měly moji poličku, čím by jste se zítra navoněly (každý ráno trávím většinu času čuměním na flakony)
SPI
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje