No.5 Eau Premiere
John Galliano Le parfum EdP
No.5 Eau Premiere
John Galliano Le parfum EdP
Allegro con Brio
Jovoy Poudré
Felanilla
Safran Nobile
a růže pro změnu teď nechci ani vidět.
Noir Extreme
Boudicca - Wood
...to je samozřejmě samostatný příspěvek, ne reakce na andry...![]()
Tak to ja ruze JO.
La Petite Robe Noir Couture. Je bozi.
A taky La fille de Berlin.
Amouage Gold a Epic a Lancome Cuir.
Růže mě momentálně taky úplně nebaví, za to jsem teď v posledních dnech docela často sahala po Antonii (Puredistance). A jo, byla to dobrá investice. I okolí včetně těch ne úplně zvyklých na vůně na ní reaguje velmi pozitivně
.
Já nevím, proč se furt sháním po jiných, když celoročně nejčastěji sahám po 31RC. Ráno rozespalá, čich citlivý, žaludek na vodě, nic jiného většinou nesnesu. Zato odpoledne bych se polívala kdečím ![]()
Já ji teď používala v kuse asi 14 dní, udělala jsem menší nevěru s Chergui, ale z polštáře, z oblečení a pak následně ze sebe ji pořád cítím
. V tomto čase je pro mne opravdu jednička.
L´Instant Magic a Elixir des Merveilles nosím ven, zatímco doma nejčastěji sáhnu po Mur et Musc Extreme nebo po Cologne Impériale.
Já bych ji taky nejradši nosila skoro pořád... brání mi v tom ale představa, že by mi mohla brzy dojít... a to tedy nevím, co bych pak dělala :)
koupíme barel
to je fakt,.... zase se někdo přifaří na poslední chvíli ![]()
..
Puvodne jsme sly koupit mensi baleni, ale nejak se to zvrhlo v to nejvetsi ![]()
No jen se ale priznej, kdo byl ten megaloman... kdo misto ctvrtlitru chtel koupit skoro pul... Samo se to nezvrhlo, nekdo tomu dost napomohl ![]()
Už asi čtvrtý den po sobě je to Rosenlust, jinak se snažím držet svěženek svojí poličky, hlavně Chemise Blanche a Eau de Shalimar, abych si je dostatečně užila, dokud je na ně počasí.
Addict
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.