Oliver Peoples, Safanad, Rose of No Man's Land
Které vůně z vaší poličky teď nosíte nejčastěji?
AA Mandarine Basilic a hlavně Addict eau Sensuelle. Koupila jsem si nedávno další flakón a nemůžu se jí nabažit. Přitom to složení - růže a jasmín - bych si myslela, že je pro mě vražedné, nenositelné. Omyl. Nádherně a jemně vonící kompozice spolu s pižmem jsou pro mě doslova slastné, cítím se v ní nesmírně žensky
.
Philtre Ceylan - Atelier Cologne
Mon Precieux Nectar - Guerlain
Une Rose - Frederic Malle
Shalimar a Fate.
Addict
Hypnotic Poison
La Petite Robe Noire
Fumerie Turque - pár posledních kapek
, Fate, Shalimar.
Champs Elysées č.p., Fendi Furiosa, Mary Greenwell Plum
Shalimar a vůně od Amouage průběžně celé léto i letošní nádherné září. Shalimar zůstane, ale už pomalu pokukuji po gurmánských vůních a také chypré.
31RC, Ormonde Woman, Tolu, Sanctum Perfume, Melkmeisje do teplých dní. S každou vůni holt kompletní obměna oblečení, nedoplňují se
V poslední době to byla hlavně Chypre Fatal a Rose Extréme.
Přijde mi, že hlavně Infusion d'Iris Absolue, Midnight Poison a Fatale Intense.
K čemu já ty nikovky mám… ![]()
Cuir, Dia a už vyťahujem aj Mitsouko.
V poslední době to byla hlavně Chypre Fatal a Rose Extréme.
"Chytré Fatal" je roztomilé. ![]()
Jejda
. Ještě pořád zápasím s predikcí v novém telefonu
. Asi ji budu muset vypnout.
Ellen: Neboj, jejich čas ještě přijde
.
Klidně to nech, je to vtipné.
Jen teď po opravě nevypadá můj předešlý příspěvek moc "Chytré". ![]()
Dnes ráno jsem vyrazila do chladného, vlhkého počasí, na sobě (jako regulérní navonění
) Eau de Shalimar, na zápěstích a předloktí Néroli Outrenoir a užívala si jedny z těch nejpříhodnějších klimatických podmínek pro parfémy. V hlavě mi probíhal seznam všech vůní, kterým teď začaly zlaté časy. Tak především kosatcovky - L´Heure Bleue, sváteční Iris Ganache, L´Attesa... ![]()
Samozřejmě L´Heure Bleue, Chanel N. 19 EdP (teď konečně drží, v létě se vždy rychle vypařil), Ambre Éternel. Na Mitsouko u nás ještě málo prší, k této vůni potřebuji více "dušičkové" počasí.
Na Midnight Poisonu jsem původně taky začínala. Pak jsem ale objevila jeho vyšší level v podobě Noir de Noir
a od té doby už jsem Diora nepotřebovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje