Insolenci edt a Idylle Jasmin-Lilas a prokládám to Burberry London
Které vůně z vaší poličky teď nosíte nejčastěji?
Za posledni dva tydny to jsou moderni chypre Vepres Siciliennes a Mojito Chypre - ta me ted bavi obzvlast.
Poslední dobou jsem experimentovala s kadidlem, který jsem nikdy moc nevyhledávala, a taky s lesněnkama. Ukázalo se, že v tropech perfektně funguje Reve d´Ossian (skořicovej guajak s kadidlem all day long), Relique d´Amour (očouzená lilie na čerstvý podezdívce), L´Eau Guerriere (aldehydový šišky).
Od včerejšího ochlazení je pak moje top Bois Satin, která s nesladkou dřevitou vanilkou doslova čaruje.
Vedro, fyzicky náročná práce, migrény a snesu jen Yardley Lavender.
Kde lze koupit Yardley?
Zahlédla jsem tu nabídku na koupi Yardley Iris - od slniečka? cena byla v librách, zřejmě z nějakého anglického obchodu. Já ho mám asi 2 roky z inzerce a používám ho obvykle v létě o dovolené.
Já jsem nabízela minulý týden, už je to ale uzavřené a objednané.
Jde o stránky Fragrancedirect s hrůzným poštovným 6 liber.
Ale vždy to došlo do 14 dní !
Omlouvám se za neúplnou informaci, jen jsem to zahlédla a už se mi to nepodařilo najít. Doufala jsem, že se ozve ten, kdo o tom ví víc.
Yardley Iris ještě tady http://www.parfem-klik.cz/Yardley-Iris-Eau-de-Toilette-125ml-s8002/
Poštovné ale 150,-, což vzhledem k ceně flakonu taky není málo. Nedomluvilo by se nás víc? Taky bych o něj na dovolenou docela stála, Hermes mi dochází a je to trochu jiná cenová hladina
Kdyby nás bylo tak 3-5, koupím a pošlu nebo v Praze případně předám odsobně.
presne ako písala Mirka, z fragrancedirect....ja tam budem ešte tento mesiac objednávať nejakú kozmetiku, tak ak ho ešte majú, môžeme sa dohodnúť.
Já bych se přidala.
tu je na FD:
http://www.fragrancedirect.co.uk/yardley/yardley-iris-eau-de-toilette-spray-125ml/invt/0032277
ale s poštovným a dlhým dodaním je to presne tak, ako písala Náťa...
Keby ste brali z toho parfem-klik, vzali by ste mi, prosím, Royal English Daisy?
Fajn, tak kdo chce z parfem-klik, napište prosím SZ a domluvíme se. Uzavřela bych v momentě, kdy nás bude 5 nebo nejpozději ve čtvrtek večer a v pátek objednám. Dodací dobu za těch 150,- tam uvádějí taky týden.
Vďaka, tak so mnou a tou Daisy môžeš rátať napevno a ja sa popozerám, či odtiaľ nechcem ešte niečo a dám do štvrtku vedieť.
Nakup Yardley na parfem-klik uzaviram, zitra objednam a poslu info pres SZ.
vďaka!
Taky děkuju!![]()
Objevila jsem vyhovující sněženku - SPI l 'eau Si Sensuelle.Ideální na veřejnost, zatím si nikdo nestěžoval:D
Ta vedra jsou pro většinu parfémů smrtící, v poslední době jsem nosila Marni. Dobře držela, nádherně vystoupila růže a pižmo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje