Mám teď zkoušecí období. Točím deset, patnáct vůní ze vzorků a odstřiků, denně po jedné, maximálně po dvou. A protože si každou po pár dnech opakuju, tak mi to vydrží nadlouho a dost mě to baví. A jinak Shalimar v různých koncentracích, to je základ. ![]()
Které vůně z vaší poličky teď nosíte nejčastěji?
Chamade a Dries Van Noten /z odstřiku/, Driesem začínám šetřit, asi budu potřebovat víc.![]()
Vvytiahla som jarnú Envy - konvalinku, v týchto chladných dňoch mi robí spoločnosť, tiež Eau de Shalimar a zostalo mi na dne po zime zopár strekov Addict. Magnolia Nobile a Quel Amour!, šťavnaté kvetinovky z mojej poličky, prišiel čas tiež ich prevetrať. ![]()
Nejvíce teď točím LPRN EdP a Couture, které mám teprve chviličku a tak si jich dosyta užívám. Z miniaturky taky LPRN Eau Fraiche, která se mi začíná hodně líbit! Jemná svěžest podbarvená pistáciemi...není to vůbec špatné!
K tomu Eau de Shalimar, Shalimar Parfum Initial, vůně z řady Un Ville Un Parfum (hlavně Moskva a Tokyo) a taky si teď moc užívám 31 Rue Cambon a No.5 Eau Premiére.![]()
Teď mi dělá společnost AA Mandarine Basilic a střídám s La Panthere.
Budu teď pracovně více mezi lidmi, tak se těším na Amouage - Beloved, Epic, Interlude, Gold. A až se teploty vyšphají přes 25 stupňů, vytáhnu Aoud.
Jsem právě v Šanghaji a voním si svou nádhernou vůní Shanghai, jaká to úžasná kombinace, vůně se sem krásně hodí!![]()
V poslední době teď nejvíc ze všeho sahám po Sensual Orchid. Je fajn si jí užívat, když člověk ví, že je nový flakon připravený v plné pohotovosti
.
Znám ten pocit! I šplíchání z nového flakonu je takové příjemně bezstarostné... ![]()
Na Sensual Orchid jsem velmi namotivovaná, zatím jej neznám, tak se těším na příležitost seznámit se! Mám nebezpečný pocit, že si budeme sympatičtí...
Točím teď vůně, které už mám delší dobu a chci vypotřebovat, aby udělaly na poličce místo novým...![]()
Čekám návštěvu z UK, tak jsem se pustila do šíleného nakupování na ebay. ![]()
Veru, musí byť príjemné užívať si ju bez nutnosti šetriť každú kvapku.
Dúfam, že čoskoro si budem môcť dopriať to potešenie tiež.
Ešte stále ma drží nesladké obdobie a najviac mi chutí The Legend.(... asi aj preto, že mám iba odstrik a naskladnenie celého balenia je v nedohľadne![]()
Spotřebovala jsem odstřik AA Angelique Lilas a teď nějak nevím, co bych. Asi si dám Epic a Beloved a něco zeleného (Bel Respiro?) a hodně květinového (Fleurs d'Oranger ?). Doma nejvíc nosím Angel de Cuir, je příjemně intimní.
Arabky, střídám své oblíbené Al Rehaby - Bakhour, Al Sharquiah (to je neskutečná nádhera!) a Classic, proložím občas Oud Orient od El Nabil, dneska jsem na něj dostala kompliment od šestileté slečny. Jak začne být aspoň trochu teplo, na "stříkací" a vůbec evropskou produkci nemám skoro chuť. V létě si vždycky říkám, že by mi stačily jen arabky - a v zimě po nich zase skoro nesáhnu, alespoň po některých.
Byredo Green a Lalique L'Amour. o nějakým orientu nechci ani slyšet.
Tento týden Fleur Oriental a zas ho na čas uložím. Ve středu do divadla Memoir č.p.![]()
Už druhý týždeň striedam Amber Ylang Ylang, Coco a Cristalle....
Samé osvěžující vůně: O de Lancome (ve vedrech je nejlepší), Eau d´Hadrien, Eau Divine, Un jardin sur le Nil.
Shalimar, Samsara, Maze a na teplý večer Portrait of a Lady. Všechny jsou teď dokonalé.
Orienty a růže budou krásné po celé léto, já často používám Rose Noir.
...momentálně se nejlépe cítím, a téměř pořád nosím vůni
Habanita l´Esprit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje