Nemáte prosím, niekto skúsenosť s eshopom https://www.silkferries.cz/?
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Zadání: "kolínská" pro chlapa vůněmi a pod zcela nedotčeného. Ideálně ne moc drahá.
Myslela bych spíš něco svěžího, do citrusů.
První mne napadá Terre d'Hermès.
Teď mne v Sephoře zaujala tmavá Voyage d'Hermès. (Je v akci) Máte s ní někdo zkušenost? Jakou má výdrž.Jiné nápady prosím?
cca 10€
cca 30€-50€
cca 100€
cca 200€
Děkuju.
Xerjoff by mne zajímal. Cena ale asi neprojde.
Nice bergamot hodnotíš jako "rozkošnou svěženku". To by mne pro chlapa asi nepřesvědčilo. ![]()
Ty další teprve pohledám, některé odkazy nefunguji.
Dámy voňavé ... poradìte pěknou výraznou santalovku unisex kolem 2000Kč za 50 ml nebo i vìce ml. Děkuji
Diptyque Tam Dao
Guerlain Santal Royal
Armani Privé Santal Dam Sha - aj keď tu si nie som úplne istá tou výraznosťou, ale páči sa mi
zaujímavá je Sandalsun od Hermetica - ale tam by som najprv dôkladne vyskúšala, to nebude na istotu
slniecko
Děkuju.
Xerjoff by mne zajímal. Cena ale asi neprojde.
Nice bergamot hodnotíš jako "rozkošnou svěženku". To by mne pro chlapa asi nepřesvědčilo.
Ty další teprve pohledám, některé odkazy nefunguji.
Tak Neroli od rovnakej značky, tá je trochu "drsnejšia"
nechápem, prečo niektoré odkazy nefungujú
Florida Water je od Murray and Landman
Cap d'Antibes som myslela Eight and Bob
Holky kdo máte načichané exkluzivní Diory, dají se vzít naslepo? Co si tak zlehka pamatuji, tak žádná vůně nepůsobila rušivě (zkoušela jsem v rychlosti na papìrek), a řekla bych podle recenzí, že jsou všeobecně líbivé.
Docela přemýšlím o Gris Dior, řekla bych podle reakcí na Fragrantice, že je asi nejprodávanější.
Tak co jsi vybrala?
Načichané mám všechny, vlastním už jen 3 (Grand Bal došel a koupit už nelze).
Aktuálně nosím oba New Looky (původní i nový) a Gris Dior.
Sprcháče mám (bez jednoho) všecky a tělové mléko La Colle Noire.
Baví mě, že si pomocí sprcháče a mléka vytvořím hezké kombinace.
Líbivé jsou všecky, kdybych kteroukoli dostala, unosím... ve verzi Esprit se mi víc líbil jen Oud, ostatní esprity mě neokouzlily. Nejmíň se mi líbí Rouge Trafalgar, ta je na mě příliš sladká.
A teď jsem ohromně zvědavá na Cuir Saddle...
Nemáte prosím, niekto skúsenosť s eshopom https://www.silkferries.cz/?
Luci, s eshopem nemám, ale v kamenném obchodě jsem byla.
Mám na cestě Bois d'Argent, já prostě k těm kosatcům tíhnu, a La Colle Noire. Ani jednu vůni nemám zcela úplně prozkoumanou, Bois jsem zkoušela na ruku, a to se mi mísilo s dalšími vůněmi co jsem zkoušela, a La colle noire na papírek. Určitě nezklame ani jedna.
Oba flakóny jsou z předešlých edicí (usuzuji podle obsahu flakónů).
A co se týče vrstvení vůně a mléka, tak nedávno jsem přemýšlela o zakoupení mléka Guidance, a mléka Oud Satin Mood. Takže možná se tímhle směrem taky vydám ![]()
Luci, s eshopem nemám, ale v kamenném obchodě jsem byla.
Super, čiže je to reálny obchod a nie nejaký scam. Vyskúšam a dám vedieť, ako to dopadlo.
Ďakujem!
Mitzi
Mám na cestě Bois d'Argent, já prostě k těm kosatcům tíhnu, a La Colle Noire. Ani jednu vůni nemám zcela úplně prozkoumanou, Bois jsem zkoušela na ruku, a to se mi mísilo s dalšími vůněmi co jsem zkoušela, a La colle noire na papírek. Určitě nezklame ani jedna.
Oba flakóny jsou z předešlých edicí (usuzuji podle obsahu flakónů).
A co se týče vrstvení vůně a mléka, tak nedávno jsem přemýšlela o zakoupení mléka Guidance, a mléka Oud Satin Mood. Takže možná se tímhle směrem taky vydám
Bois d'Argent jsem opět zkoušela zrovna včera, zklamaná rozhodně nebudeš.
Já jsem si nakonec exkluzivku neulovila, sáhla jsem po staré lásce Eau Fraiche... sice už je jiná, bez větvičníku, ale zase mě okouzlila... a připomněla jsem si zase několik těch klasických vůní od Diorissima přes Dioramu až po Fahrenheita ![]()
Super, čiže je to reálny obchod a nie nejaký scam. Vyskúšam a dám vedieť, ako to dopadlo.
Ďakujem!
Ano, byla jsem tam v prvním týdnu, kdy pražský obchod otvírali, hádám tak 9-10 let zpátky, neodhadnu to, strašně to letí.
Moc se mi líbil interiér, všecko jsem testovala (vůně) i okoukla kosmetiku, byl tam i příjemný personál.
Bois d'Argent jsem opět zkoušela zrovna včera, zklamaná rozhodně nebudeš.
Já jsem si nakonec exkluzivku neulovila, sáhla jsem po staré lásce Eau Fraiche... sice už je jiná, bez větvičníku, ale zase mě okouzlila... a připomněla jsem si zase několik těch klasických vůní od Diorissima přes Dioramu až po Fahrenheita
Tak je na cestě ještě Dior Gris, poslední nákup rohoto roku ![]()
33lejabyto je pořád moje jednička!
Je hodně povedená a hodně "svá". Chtěla jsem si dokoupit sprcháč, dokud mají plastové obaly, ale už nejsou, po novém roce budou nová balení ve skle a náplně, tak to počká
a náplň bude stačit...
A na kolik ty sprchace cenově vyjdou? I kdyz s novym obalem urcite dojde ke změnám ![]()
slniecko je uvedeny i jako oficialni distributor na webu BTSO, ale zkusenost nemam.
Mitzi
A na kolik ty sprchace cenově vyjdou? I kdyz s novym obalem urcite dojde ke změnám
Aktuálně 62, ale už je skoro vyprodáno a nové ceny prý budou vyšší. Jsem zvědavá hlavně na cenu náplní.
Nevíte někdo prosím, jestli se změnou krabičky Mon Guerlain edp (černý nápis místo červeného), proběhla i nějaká změna obsahu - reformulace, menší výdrž?
Jsou parfémy Imaginary Authors tak krásné, jako jejich prezentace a názvy?

Sweet Potato nektere jsou zajimave, jinak maji spolecny takovy zaprášený ton.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje