Sweet Potato Skákni do Myskina, tam ti poradí a možná si vybereš, jestli už teda jejich značky neznáš. Většinou jsme si s prodávajícími babami o vůních hezky pokecaly.![]()
Vinohradská/Dušní/Nerudova
Sweet Potato Skákni do Myskina, tam ti poradí a možná si vybereš, jestli už teda jejich značky neznáš. Většinou jsme si s prodávajícími babami o vůních hezky pokecaly.![]()
Vinohradská/Dušní/Nerudova
Korsičanka Díky.
Zadání: "kolínská" pro chlapa vůněmi a pod zcela nedotčeného. Ideálně ne moc drahá.
Myslela bych spíš něco svěžího, do citrusů.
První mne napadá Terre d'Hermès.
Teď mne v Sephoře zaujala tmavá Voyage d'Hermès. (Je v akci) Máte s ní někdo zkušenost? Jakou má výdrž.Jiné nápady prosím?
Ona ta Terre nemá vyznění kolínské, je hodně dřevitá a s pryskyřicemi. Voyage v černém flakónu je extrait, výdrž a sillage nijak omračující, hodně je tam cítit kardamom.
Já bych šla po kolínských od Astier de Villatte: mají výbornou výdrž a zároveň jsou fakt osobité.
Fleur Od těch mám Grand Chalet, ostatně kupovaly jsme ji spolu.![]()
Koukám, že je mají i v Ingredients. Ceny teda vyšší.
Sweet Potato Ano, vzpomínám
.
Cenově jsou zřejmě výš, než jsi plánovala, ale já mám na druhou stranu zkušenost, že tady se šetřit nevyplácí (a když to neocení obdarovaný, určitě to ocení jeho okolí
).
Fleur Když já jsem jen zařizovatel.
Můj přítel miluje Acqua di Gio a ještě Boucheron Quatre pour Homme. Občas mu podstrčím nějaký vzorek, ale třeba od Chanelu mu nic nevonělo. A já přitom Chanel jako značku, ten chanelovský ocásek tak miluji. Je to sportovní typ![]()
woman27 Díky, zkusím.
Holky kdo máte načichané exkluzivní Diory, dají se vzít naslepo? Co si tak zlehka pamatuji, tak žádná vůně nepůsobila rušivě (zkoušela jsem v rychlosti na papìrek), a řekla bych podle recenzí, že jsou všeobecně líbivé.
Docela přemýšlím o Gris Dior, řekla bych podle reakcí na Fragrantice, že je asi nejprodávanější.
Další varianta v úvahách je Bois d'Argent, protože kosatec. ![]()
33lejaby za me ano. Zvazila bych verzi esprit, kde je dostupna.
33lejaby to bude mozna nejlepsi
Jinak pro me neni Gris Dior cislo 1, ale to je otazka osobnich preferenci.
33lejaby to bude mozna nejlepsi
Jinak pro me neni Gris Dior cislo 1, ale to je otazka osobnich preferenci.
Tak jasně, osobní vyzkoušení je nejlepší, ale obávám se, že když tam osobně dorazím, tak tam zase nechám ranec. Jsem po posledních nákupech odmítala byť jen jedním okem mrknout na účet
![]()
Který Dior vyhrává u Tebe? ![]()
33lejaby Tobacolor, Dioramour
Tobacolor jsem zaregistrovala, ale Dioramour nevím jestli v butiku měli. Jdu pročist recenze ![]()
Mně se líbí New Look a Sakura.
33lejaby mě se líbí La Cole Noir a New Look
...no, mně vůně Dior ve srovnání s vůněmi Guerlain připadají bez hloubky, některé pěkné jsou, ale jakoby bez příběhu/ploché...
(to se nevylučuje s tím, že bývají líbivé)
Jsem ale zvědavá, jaký nakonec vybereš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.