Bohužel ne.
Jedině koupit vzorek, pokud by někdo nabízel.
...za solidní cenu
(byť máš poličku stručnou, mohl by se Ti líbit. Je krásný)
((při "nejhorším" jako příjemný osvěžovač bytu))
Linda Jsi z Prahy? V centru bych Ti mohla dát vzorek.
Emi Ano jsem...to by bylo fajn.
Linda Poslala jsem SZ.
Emi zprávu jsem dostala, ale odpověď se mi zatím nepodařilo odeslat
Linda Podařilo :-) Přišlo mi od Tebe 18 SZ. Už jsem Ti odpověděla.
Holky zeptám se i zde. Nějaké zkušenosti s Sellpy.cz? Mají v nabídce flakón vůně, jedná se o málo známou značku, takže nemyslím že by se jednalo o fake.
Už několik nákupů, vždycky bez problémů a s bleskovým doručením.
Super, děkuji ![]()
Ako som dnes prepisovala nejaké recenzie zo zápisníka, tak ma napadlo....kto všetko si ešte pamätá, ako voňala čínska guma?
Takže anketové otázky:
Pamätáte?
Nepamätáte?
Vôbec netušíte, čo to je/bolo?
A ak niekto neviete, ako si predstavujete, že voňala?
Ano, ale nějaké fejky jako na Vinted jsem tam nikdy neviděla.
A povedlo se mi tam koupit nevyraběné vůně za slušné ceny.
jerry jo, fejky bych tam ani nečekala, většinou jsou to použité vůně, co jsem tak koukala... a je fakt, že občas se nějaká rarita najde... zatím jsem tam nic neobjednávala, jen sleduju
slniecko Pro mne trochu jako žvýkačka smíchaná s medvídky:) Ale vůni nevím teda.
slniecko pamatuju, kámoška si malý kousek, který dostala od spolužačky jako vzácnost, nacpala do nosu, aby tu vůni mohla cítit a gumu vdechla :D... vonělo to jako žvýkačka pedro, růžově ve smyslu růžové barvy, něco nová bárbína plus jahůdky plus ovoce snad tropické
slniecko Sladce. Něco mezi jahodovou žvýkačkou a cukrovou vatou, zároveň i trochu gumy.
slniecko Sladce. Něco mezi jahodovou žvýkačkou a cukrovou vatou, zároveň i trochu gumy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.