Stěžovací parfémový koutek

25. srpna 2014 17:43
Offline Sweet Potato
39597 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 18:00

Miru Myslíš jejich e-shop? Tam mají stejné ceny jako třeba tady v hotelu (předpokládala jsem hotelovou přirážku)

Zkoušela jsem nějaké Essence, do užšího výběru, tedy na ruku, se dostaly Outlands, Sequence a Line 618. Jsem tu s dcerou, ta mi zdrbla všechny tři.

Offline Miru
16208 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 18:30

Sweet Potato 

...nee, myslím parfémové eshopy. Nejlepší ceny má "ProdejParfemu.cz" nebo "ProfiParfemy". Ale je fakt, že tam většinou ty novinky nemají, nebo jen chvilku a hned jsou pryč.

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 18:48

Sweet Potato 

V eshopech nemáš jistotu, jestli ti přijde Amouage Made in Oman nebo Made in England.

A pokud narazíš na Made in Oman v zemi původu i  mimo ni), preferuj tuhle variantu. 

Online andry spravce
2900 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 06:51

Sweet Potato zkus letiste, tam je o neco levnejsi. Predloni delala sleva cca 2000 Kc na zakladni kolekci (tedy nemyslim extraity nebo Essences).

Napr. Sospiro nebo Amouage, co jsou v EU bezne, tam stoji stejne, byt tam znacka sidli. Ale oplati se koupit treba Arabian Oud nebo Yas.

Offline Sweet Potato
39597 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 08:26

andry Letiště levnější? Dík za tip, to bych nečekala.

Online andry spravce
2900 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 09:06

Sweet Potato oproti cene Amouage v kamence, ne cz eshopu :) a levnejsi, protoze duty free.

Offline 33lejaby
652 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 22:01

Sweet Potato 

Tak jsem si překontrolovala všechny Amouage flakóny. Z 11 jich je 9x Omán, 1x England, u jednoho Opusu stareho 10 let to nejsem schopna zjistit. Poslední flakón byl Guidance 46, koupeny v Beautinow za necelych 10 000. Občas mivaji navic slevy 10%, a mivaji i testery.

Offline Sweet Potato
39597 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 05:32

33lejaby Páni, pěkná sbírka.

Offline Miru
16208 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 14:39

...nic mě nebaví, rozuměj, jako vůně.

Nic se mi nelibi, nemám se čím vonět a ke všemu ale ani nevím, co chci.?..!.

Jediný, co vím,

ať to drží, má to hloubku, emoce, vývoj...

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 18:38

Miru Ta nekonkrétnost představy by mohla být výhodou! Na Tvém místě bych začala hledat mezi novými značkami, nebo vytipovávat vůně z databáze.

Já tedy teď baštěstá nic nehledám, ale vždycky mě limituje to, že hromadu ingrediencí nemám ráda a že stejně většinou chci, aby vůni dominovala růže.

Offline Miru
16208 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 19:00

Fleur 

...asi máš pravdu, musím mezi novými značkami 

Snažím se si vnutit něco, co znám, ale to mi nejde, představím si, že to mám na sobě a

ne.

Co jsem za poslední dobu zkusila, něco pěkné je, ale ne natolik, abych to nutně potřebovala

(spíš je to průměrné, noo).

Taky mě hněte, že hodně vůní už tu "někde" je - buď parfuméři vykrádají sami sebe nebo se inspirují u druhých. To taky nechci.

Jediná vůně, za poslední dobu, která nikde jinde není je

Safrán Secret(to znamená, že mám vlastně jednu voňavku).

Já v tom ležím furt, ve složeních vůní.

A co se mi líbí složením i konceptem značky třeba, tak má zas dráhy vzorky a dráhy poštovný. Ale třeba mě to donutí i tak objednat a nebo vylezou novinky tady a třeba nějaká klapne

Teď mě zajímá Pure Musc Blanc Narciso Rodriguez.

Děkuju...

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 24. února 2026 15:35

Jak stále skáče chybové hlášení u zpráv, dovoluji si tu přivolat DJka se sdělením, že jsem jí 2 zprávy odeslala. Ostatním se omlouvám za spam.

Offline slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 26. února 2026 10:02

Fleur mám dojem (dojem, lebo to tak funguje mne), že chat funguje lepšie ako správy

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 26. února 2026 10:53

slniecko Díky! Ten jsem také zkoušela, ale zpráva přišla mně (tak nevím, co jsem udělala špatně) a nikde nevidím tu možnost zobrazit, jestli je přečtená, nepřečtená...

Offline RoSa
9942 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:01

Fleur ve zprávě dole vpravo je kurzívou zmínka "přečteno od ..."

Offline slniecko admin
19333 příspěvků moje polička 26. února 2026 11:24

Fleur v chate príde správa vždy všetkým členom chatu

Online Korsičanka blogger
13330 příspěvků moje polička 26. února 2026 12:35

Fleur Taky se mi někdy povede poslat zprávu sobě:) Někam špatně kliknu, ale neptej se mě, kam

Chvíli to vím a pak zas zapomenu:))

Online andry spravce
2900 příspěvků moje polička 26. února 2026 20:05

Korsičanka odepises na svou odeslanou zpravu

Online Korsičanka blogger
13330 příspěvků moje polička 26. února 2026 20:10

andry Jasně! Máš pravdu Věděla jsem, že to nějak souvisí s tím, jak si prohlížím, nebo mažu odeslané zprávy:))

Fleur Teď to víš

Offline qanik
83 příspěvků moje polička 13. března 2026 22:18

Nie je to sťažnosť, skôr povzdychnutie ktoré nemám kde ventilovať. Dnes som bola po dlhom čase v niche parfumerii, tešila som sa, čo si vyberiem. Po dvojhodinovom skúšaní a objavovaní rôznych vôní rôznych slávnych značiek som si so zlým pocitom uvedomila, že v skutočnosti sa mi žiadna z tých vôní nepáči. Nie tak, aby som chcela z ktorejkoľvek  z nich flakón. Obchodík krásny, servis prvotriedny, nakoniec som predsa kúpila som vôňu ktorú som už predtým poznala zo vzorky, je príjemná a unosím ju, no aj tak... Zdalo sa mi hlúpe odísť len tak, keď sa mi tak venovali. Bola som už presýtená vôňami a vnemami a zrazu som si uvedomila, že chcem hlavne odísť. Neviem, či sa mi vekom mení čuch, či som bola len unavená alebo mi celý ten sortiment naozaj nesadol, namiesto fajn zážitku mám z toho celého akési zmiešané pocity.