Na mně se divnovůně nerozvoní ani po dlouhých hodinách. Zato mě štve, že jsem právě objevila dokonalou vůni rtěnky - Lipstick On (Maison Margiela) a ona se už nevyrábí![]()
Stěžovací parfémový koutek
Pictura Fragrans prozkoumám, děkuju![]()
Else má celkem divné složení, nevím, co si o tom myslet. Může to na kůži udělat cokoliv...
Vanille Havane je spíše gurmánská než ovocná
woman27 Smůla
Ale pro mě to byla Malleho Lipstick Rose...Jen asi taky prošla reformulací![]()
...tak jsem kukla na vůně té značky a
vypadají dobře
úchylně, poctivě.
Za vyzkoušení by, dle složení, stály všechny.
Tam bych ale potřebovala, resp. stačil by jeden či dva vzorky, abych poznala, jak tvoří/jestli mě to osloví či to shledám jako "ne pro mě..."(z x důvodů)
Miru Vzorky v Lulua zlevnili, flakony ještě zdražili
Jen doprava stojí přes 11 Euro.
Miru este ma od Francescy napadla Vanille 8:00 ale neviem, ci na teba nebude prilis lahka...ale tak za vyskusanie stoji
Konečně jsem se trochu důkladněji seznámila s Guidance, a zatoužila. Nejdřív mi vyprodali tester Guidance 46, v pondělí jsem tedy objednala plnohodnotné balení (zatím je na cestě ke mne) a dnes na mne vyskočilo info o 10% slevách, což u takhle drahé vůně se cenově projeví![]()
Je velký rozdíl nezi Guidance a Guidance 46? Když už tam mají ty slevy ..![]()
A o co jde?. Tak to objednané nevyzvedavej a objednej to se slevou, ne?
...na druhou stranu, když budu vycházet z toho, že peníze tě až tak nelimitují
(viz nákupy za předchozí dny),
brala bych extrait.
EdP je mainstream. V lepším případě niche mainstream
Kdyby to byla objednávka v ramci ČR, tak bych to tak udělala. Ale posílají to z Rotterdamu, tak to nechci komplikovat.
Miru nedej se zmást, že mne peníze nelimitují, přiznávám že tohle byly velké nákupy, a stály mne hromadu peněz (a taky z těch vůní mám velkou radost
) Ale na další nákupy musím našetřit, a z kombinace drahý nájem + plat prodavačky to teď bude trvat. Naštěstí teď po ničem dalším netoužím.
...ahaa.
Tak dělej tak, jak to cítíš...
No, ony se zase nějaké slevy výhledově objeví určitě!.![]()
Počítám tak, velký povánoční výprodej/čili cca leden?., nebo už konec prosince ![]()
33lejaby Mně se moc líbí tahle tvoje vlna radosti, na které jedeš. Krásně se to čte ![]()
Já jsem měla odložené peníze na facelift, ale přibrala jsem, a tím se mi ty vrásky vytratily, a doktor by mne poslal do háje, co chci řezat. Navíc si musím na zakrok hodně dopredu naplanovat dovolenou. Takze v nejblizsim obdobi se zadny facelift konat nebude. Takže jsem si nakoupila nadherne vůně, mam je naskladane na parapetu, obcas k tomu neco přihodim, a trpelive cekam na Vanoce. Budou to vyjimecne Vanoce, a takove Vanoce budu mit jedinkrat za zivot (asi), a vím že emocionálně z toho budu žít dlouho ![]()
33lejaby Blažený výraz z krásných vůní je nad všechny procedury ![]()
Amouage je v zemi svého původu úplně stejně drahá jako jinde. ![]()
...no, ona se vyplatí koupit na eshopu. Dá se občas, ta která vůně sehnat za pěknou cenu/lepší, příznivější než v obchodě kamenném.
Nicméně - vůně z posledních let jsou, na můj vkus, jemné, nehutné, nehusté, a často snadno líbivé.Oproti jejich původní tvorbě.
(ale chápu, že pro hodně lidí je to naopak plus)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje