prďola Nojo, ale to byla růže extra pačuliová, že?
Romanzu prostě zkusit musíš![]()
Wanderpacket - potulný balíček se vzorky a poklady
Korsičanka Neee, to byl podvratný potkan, který mi přišel tu nádhernou sklepní malinu v Kintsugi brutálně pomočit... brrr!
Myslela jsem, že si to zápěstí budu amputovat ![]()
prďola ježiš tlapkám, ledvinová kolika je strašná moc
prďola Zmije potkanovitá![]()
moora Díky! ![]()
... a když už jsem to tu zmínila, tak ať zafunguju jako odrazující případ: dodržujte prosím všichni pitný režim, fakt není o co stát ![]()
prďola Ach neeee. Koukej se o sebe začít starat!
![]()
prďola Lituju tě a hned si jdu na tvé zdraví dát sklenici vody.
Kintsugi považuji za nádhernou vůni, ale na mé kůži to pak také nebylo úplně ono. Zato Russian Tea
, ovšem manžel by ho chtěl pro sebe, tak mu ho asi někdy pořídím (až spotřebuje svůj litr Terre d´Hermes).
Sweet Potato Fleur Díky, cheers!![]()
S Russian Tea je to u nás stejné, furt mi na něj někdo chodí ![]()
Chystám se k dokoupení 100ml vintage flakonu, který vychází cenově vychází nejlíp (250 EUR místo 330 EUR)
prďola Alealeale![]()
Sweet Potato Jakože pokušení? Jestli jo, tak i s odkazem...
>> tady <<
prďola Nehamouni, nebyl by pak odstricek malickej? Pro ubozaka, co nema zadnou peknou cajovku.![]()
prďola Jee, ty máš Vermillion Orange! Neměla bys pro mne vzoreček? Mám ji vyhlédnutou, ale těžko se dnes dostst ke vzorku... btw. jsem ulovil Horlu od January, kdybys chtěla zkusit. A drž se, pojedu do Prahy, tyk bysme mohli dpolu zkontrolovat pitný režim, jestli máš poblíž nějaké šikovné okýnko a park.
prďola Počítám, že v půli května bych rád zajel do Prahy, o víkendu a navštívil nebo se setkal s pár parfumáky. Horlu jsem pořídil jen do počtu u jiného obchûdku. Načatý flakon. Ozkouším a za pořizovací náklady poputuje dál. Kdybys ji chtěla, napiš SZ. ![]()
Ad objednávka Russian Tea (Masque Milano) - ještě mě napadlo, že pokud by se našlo dost zájemkyň, tak klidně vezmu jeden 100ml vintage flakon na rozporcování. Cena vycházi na 25 EUR za 10ml (+ flakon + poštovné), což je v tomto případě opravdu skvělá cena...
Nákup odložím na tento víkend a případně založím extra porcovací vlákno.
Pokud by nebyl o porcování zájem, tak mirajo ty ji máš u mě jistou ![]()
prďola Děkuju a prosím sobě 20ml, pokud je to pro tebe ok, ať nemá Fifinka převahu![]()
mirajo Tak já zkusím extra porcovací vlákno a píšu ti 20ml s origo flakonem ![]()
(To "...ať nemá Fifinka převahu" je takto bez kontextu takové legrační, ale modří vědí
)
prďola No jo vlastně ![]()
mirajo prďola Sweet Potato moora Ahoj holky, jak válčíte s Wanderpacketem?
Příští víkend (22.-23.5.) jedu do stověžaté, je třeba něco doplnit?
Případně pokud máte chuť a čas, rád se s Vami uvidím. A možna vyjde i minisraz, ale to podle plachosti a chuti.
Jinak klidně pište, jestli chcete něco přivézt.
Ja uz mam asi dozkouseno, muzu udelat presouvaci spojku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje