Dalia Dali, já to tak vždy brala. Jen mě překvapily některé příspěvky.
Ráda ze sebe cítím pěknou vuni.![]()
Ráda ze sebe cítím pěknou vuni.![]()
černá káva Na nějaké příspěvky nedej.
Když se voníš ráda, proč by sis to upírala jen proto, že jsi doma. To je přece nesmysl!
černá káva Já se taky voním i doma a dokonce i na noc. Teď jsem zkoušela i vůni na roh látkové roušky a není to ono, takže spíš si to doma užívám ještě víc než jindy.
...jo, já taky i na noc![]()
Ke všemu - tohle je nejlepší test výdrže vůně...
(málokterá vydrží do rána)
Miru Ano, to praktikuji odjakživa, říkám tomu "postelový test". Už jsem sice párkrát musela v noci převléknout pyžamo, jak byla některá vůně nesnesitelná, ale uchránilo mě to mnoha zbytečných nákupů. Ideální je, když se člověk ráno probudí a cítí kolem sebe příjemnou vůni, stačí alespoň stopa, a v první chvíli se ani nemůže rozvzpomenout, co to vlastně je.
Pokud celý týden chodím do práce a večer třeba ještě někam do společnosti, tak si někdy o víkendu ráda odpočinu od svých vůní a třeba si jen na předloktí dám nějaký vzorek, který průběžně zkoumám. Ale obejít se úplně bez vůně, to by asi nešlo
.
Fleur ...cítí kolem sebe příjemnou vůni, stačí alespoň stopa, a v první chvíli se ani nemůže rozvzpomenout, co to vlastně je.
To se ovšem nestává často a já hlavně při poprvé na spaní zkoušených vůních vůbec neusnula..., tudíž už do postele bez vůně
Stačí, co zůstane někdy na vlasech![]()
tak to já se do postele voním zásadně tím, co se mi líbí
. A u nově zkoušených, které se mi líbí, tak právě proto, zda i vydrží na kůži...
Pri skúšaní vzoriek si často streknem vôňu na zápästie a šup do postele. Ležím tak, aby som mala zápästie pri nose. Som divná?
...normální.
Korsičanka Fleur Já na noc nic nezkouším, používám ověřené vůně z poličky
. Po některých zkouškách bych se musela jít i sprchovat
.
Taky se voním na noc, zhruba 2 měsíce pokaždé Jovoy Psychedelique.
milacka V naší komunitě tedy rozhodně divná nejsi
!
Miru viktorka_od splavu Fleur
takže úplne normálna. Rada sa voniam do postele, taktiež rada ráno, keď postielam, "prebehnem" pár strekmi zvrchu aj postelné prádlo, izbu pekne prevoniam a som spokojná.
Ja se teda v soucasnem obdobi vonim, sle pouzivam ty nejobycenejsi a nejlevnejsi vonavky, co mam, protoze jak mam rousku, tak stejne nic necejtim a prislo by mi lito plytvat necim lepsim. Vonim se ted vylozene kvuli lidem, ktery potkam, aby "nerekli". Takze na sebe furt splicham cabochard od gres a prekvapive mi ted doat prirostla k srdci, pac se do tohohle obdobi hodi. Nepouzivala jsem ji proto, ze mam rozbitej rozprasovac a vetsinou mi polovina davky stece po prstech![]()
razorblade No ale Cabochard není zrovna nejobyčejnější! Je to kožená klasika a navíc dost výrazná.
razorblade Vůni neznám, ale výběr z recenze:...Nacpaná fajfka, zakouřená kůže, les a zelený mech, vyleštěné parkety, jádrové mýdlo, to všechno se v něm dá najít, silná vůně, těžko nositelná každý všední den.
A tím se voníš kvůli lidem?![]()
Korsičanka
Ja ji vnimam jako dost podobnou chanelu petce, jen bez kytek. Proste hodne univerzalni vec, co se hodi ke kostymku i teplakum![]()
razorblade nemusí být zrovna kostýmek, ale k teplákům bych ji nebrala, protože v jejich kontextu by mohla být interpretována místo kožené jako zatuchlá
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.