Léto a vůně

10. června 2017 11:53
Offline Miru
16205 příspěvků moje polička 18. března 2022 05:37

Foteini 

...já bych sáhla úplně jinam - Bottega Veneta EdP...

...to je elegance, luxus, příjemno, vzdušnost ale i stabilita

Offline stes
8821 příspěvků moje polička 18. března 2022 08:12

Miru moje láska mnoho let, ještě víc Knot ... ale zrovna do Řecka přes léto bych jí nebrala :-)

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 18. března 2022 10:07

Miru Díky za tip, ale Bottega Veneta jde na mně moc do pudrova ( já tam prostě mám zaprášenou koženou pohovku, omlouvám se všem milovníkům této vůně). Do vedra se mi úplně nezdá.

Jinak všem moc děkuji za rady. Doufám že ještě někdo něco napíšete, pořád nejsem rozhodnutá. Sama sebe jsem rozesmála, když jsem si po sobě znovu přečetla ten příspěvek - na poličce 50 parfému a třikrát jsem tam zmìnila že toho mám málo...

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 18. března 2022 12:52

Ellen a jak je na tom Ginger Picante s vydrzi? U AA z toho mam obavy.

Offline Tyana
příspěvků moje polička 18. března 2022 13:50

Foteini vybrala bych Eau des Merveilles Bleue, myslím, že v horku jí to bude slušet. Mohla bys zkusit taky Acqua di Parma Mirto di Panarea, jestli máš možnost. Je osvěžující, citrusově bylinno jehličnatá, s mořským vánkem a špetičkou sladkosti, která ji prozařuje sluncem. 

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 18. března 2022 14:21

Tyana Mirto di Panarea jsem měla odstřik. Díky za to, že jsi mi zase připomněla. 

Offline jerry
10887 příspěvků moje polička 18. března 2022 14:40

Foteini 

A co AA Granada Salvia, AA Bergamote Calabria?

A u Acqua di Parma by se dalo "zalovit" i jinde - Cedro di Taormina, Bergamoto di Calabria nebo Cipresso di Toscana. 

Eau des Merveilles Bleue je každopádně sázka na jistotu.

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 18. března 2022 17:55

jerry Děkuji za další typy. Salviu nemàm moc ráda, ale ten Bergamote Calabria by určitě stál za zkoušku. Od Aqua di Parma se mi líbilo prakticky všechno, co jsem kdy zkoušela.

Každopádně Eau des Merveilles Bleue jasně vede.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 19. března 2022 12:35
Reakce na Foteini:

Ellen a jak je na tom Ginger Picante s vydrzi? U AA z toho mam obavy.

​Přijde mi, že ji vnímám docela dlouho... ale nějak moc to neřeším, v případě subjektivní potřeby osvěžení se jednoduše přestříknu. Vnímám ji pro sebe jako takové "osvěžovadlo v lahvi", ale mě obecně svěží vůně zase tolik neříkají, takže jsem byla moc ráda, že jsem vůbec objevila něco, co mi vyhovuje. Vlastně bych ti neměla vůbec radit...

Eau des Merveilles Bleue jsem měla, líbila se mi, chvíli jsem ji nosila, ale nakonec jsem ji poslala dál... zato k AA Ginger Picante se budu určitě vracet. Takže to asi záleží na těch osobních preferencích.

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 19. března 2022 15:24

Ellen Díky, mě to k ní taky docela táhne. A v těch vedrech, co v Řecku v létě vládnou, mi vůbec nevadí se přestříkat co dvě hodiny.

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 22. března 2022 17:51

Tak dámy hlásím že jsem si koupila jak Guerlain AA Ginger Piccante, tak Hermes Eau des Merveilles Bleue. Dokonce jsem si napsala na notino aby mi poslali slevu do řeckého e-shopu (který tady mimochodem funguje úplně bezvadně) a oni mi ho opravdu poslali, takže jsem ještě 7% ušetřila. Tak mám velkou radost a moc se na ty vůně těším.

Offline Fleur blogger
6779 příspěvků moje polička 22. března 2022 18:25

Foteini Skvělá volba, tak teď už jenom ty letní teploty !

Offline Foteini
234 příspěvků moje polička 22. března 2022 19:34

Fleur Jj, u nás v Řecku je taky ještě pořád pěkná kosa, ve dne teploty 10 až 12 stupňů a v noci to padá tak na čtyři stupně, pořád ještě topíme. A to mluvím o Zakynthosu, v severním Řecku ještě v některých místech pořád sněží. Takhle tady normálně počasí v březnu nevypadá...