Maureen Ale jo, přišlo mi jich asi 5, ono to chodí, jen se zdá, že nechodí. Ode mě ti měla přijít jedna večer a jedna ráno:D
COSí jarmark
Karja v odeslaných nic nemám...opakovaně to zkouším...ale neboj,kalhoty jsou tvoje...
Maureen sprava normalne odide, len sa odosielajucemu ukaze server error. uz konecne vieme preco, tak sa pracuje na odstraneni, ale sprava normalne prejde.
Karja píšu pro jistotu sem-peníze i údaje přišly...odpo zabalím,zítra odešlu![]()
Maureen Děkuji, nemusíš chvátat, prostě v pohodě;).
malé černé s ozdobnými volány na rukávech, bavlněné, kapsy. Vel. XS. Měla jsem je na sobě jen párkrát. Cena 400 Kč + zasilkovna či jiný dopravce, možné osobní předání na trase Ujezd - Malostranské náměstí.

Kokony cerne s prodlouzenym zadnim dilem, vel. 42, cena 400

Kokony zelene, vel. 42, cena 400

Kokony khaki s prodlouzenym zadnim dilem, vel. 42, cena 400

Zasilkovna, osobni predani mozne v Praze
edit: vse zadano
"Jeptišky" černé, vel. 40, bavlna, cena 300

černé s volánem, nenošené, vel. 36, cena 300

Divnobarva, taupe lehce do ruzova, Tatuum, vel. 36, cena 200. Tenke, prijemne na jaro a chladnejsi leto.

Edit: jeptisky zadany
Saty s vystrihem na zadech cervene a taupe, velikost asi M (skrabavou cedulku jsem ustrihla), kazdopadne odpovida velikosti 40-42, jersey, cena 300 za kus

Edit: zadano
Overalove sortky, blbe se to foti, vel. 42, cena 200
edit: zadano

moora prosim, byla bys ochotna zaslat do nemecka? melanbych zajem o ty overalove sortky :)
Kabát, barva smetanová lehounce šmrnclá do béžovošeda (prostě světlá ne bílá :))) zapinani na magnetické cvočky, prakticky nenošený, vel. 40, cena 400

Lilly_Ku zasilkovna do D asi posila? Ale nebudou ti velky? Mam pocit, ze jsi ode me o nekolik velikosti niz :))
Kabát, barva smetanová lehounce šmrnclá do béžovošeda (prostě světlá ne bílá :))) zapinani na magnetické cvočky, prakticky nenošený, cena 400
Jak je ten kabat velký prosim. A ma podsivku? A délka zhruba?
moora červené prosím, poslala jsem sz
faustefra jsou tvoje a poslat alzaboxem tez mozno
stes kabat je dlouhy od ramene 100 cm, vel. 40, bez podsivky, odfotila jsem ti ho zevnitr

stes kabat je dlouhy od ramene 100 cm, vel. 40, bez podsivky, odfotila jsem ti ho zevnitr
dekuju...tak to je mi veliký...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje